DYKKErBÅTEN

BOMBARD 730 EXPLORER

Klubbens båt er helt perfekt for å komme seg ut i skjærgården. Med sine 225 HK og plass til 10 personer fraktes folk veldig kjapt ut til våre mange fine plasser. De fleste destinisjoner med båten er max 10 min vekk fra fra avgang.

Vi har ALLTID fast dykkeleder og båtfører på våre dykk. Dette er for din sikkerhet, men også for at dykket ikke opptar hele dagen. De fleste av vår dykk er overstått på under 1.5 time fra avgang. Det er kjapt, sikkert og effektivt!

Klubbmedlemmer betaler kun 49,- NOK pr. dykketur. Besøkende og turister er hjertelig velkommen. Her er prisen 150,- NOK pr. tur. Betaling kan ordnes via Vipps ved oppmøte eller via SPOND appen.

Alle klubbens dykk meldes ut via SPOND og Facebook. Vi foretrekker at man laster ned SPOND og legger seg inn å våre gruppe. I SPOND appen kan man booke seg inn på turene samt ordne betaling i forkant. Det er en fordel, da langt de fleste av våre båtdykk blir fyllt veldig kjapt og de som bruker appen fremfor Facebook kommer foran i køen.

 

Praktisk info:

Oppmøteplass for båtdykk er Saulebukta sentralt i Grimstad. Parkering finner du rett over veien for båthavna. Her er det gratis parkering og kort vei for å frakte ned utstyret sit til båten.

De fleste søndagsdykk er annonsert fra kl 11.00 om formiddagen. I høysessongen dykker vi også fra båt hverandre torsdag fra kl 18.00 Oppmøte er alltid 15 min før avgang.  

HUSK å ta med en SMB bøye når vi dykker fra båt. Da er det lettere å spotte deg i overflaten for dykkeleder!

Priser 2021:

Påmelding til tur:

Link til SPOND appen samt våre SPOND gruppe finner du her: https://group.spond.com/ESVKT