utstyr i klubben

kompressor anlegget

Klubben har nylig investert i et toppmoderne kompressoranlegg fra Lenhardt & Wagner. Vi tilbyr fylling av vanlig luft og Nitrox opp til 40%. Klubbens medlemmer kan fylle gratis luft dersom man har valgt medlemsskap med fri luft. Nitrox fylling er et tilvalg til det vanlige luft medlemskap. Vår kompressorsystem kan fylle Nitrox via blenderpanel fra NTS og Nitrox blandes etter metoden Nitrox continuous blending.

Vi tilbyr også fylling av luft til folk uten for klubben. Dog må flaskene ha gyldig trykktest stempel og være godkjent for fylling av luft. Ønsker du fylling av luft vennligt kontakt oss her

Dykkebåten

Klubbens båt en Bombard Explorer 730 fra 2022 er som skapt for dykking. Med sine 225 HK kommer vi fort ut til en av våre mange flotte plasser. 

Båten har kapasitet til 12 dykkere med fullt utstyr. Båten har en meget robust stige i syrefast stål og aluminium som gjør det lett å komme opp igjen fra ett dykk.

Vi har alltid fast båtfører og dykkeleder med ombord i båten. Det gjør vi spare masse tid og ingen trenger å vente på å dykke. Ofte tar en dagstur ca 1.5 time fra avgang til vi er inne igjen ved klubbhuset.

Klubbens medlemmer dykker til en fast pris på 49 NOK. Gjestedykkere kan gjerne være med på tur. Prisen for en gjest er 150 NOK. 

Annet utstyr du finner i klubben

Låneutstyr

UV Scootere

NITROX PANEL

Mobil kompressor